• Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
 • Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella
Luotettava, kestävä ja erittäin hiljainen sisävesille tarkoitettu uusi Lowrance Ghost -keulamoottori vie kalastajat nopeammin ja huomaamattomammin kala-apajille pelästyttämättä kaloja sekä pidentää kalastajien aikaa vesillä. Ghost-keulamoottorissa on uraauurtava harjaton moottori, joka on markkinoiden työntövoimaisin ja käyttöajaltaan pisin keulamoottori. Ghost asettaa keulamoottoreille uuden standardin tarjoamalla integroidut Lowrance-kaikuluotainasetukset, ankkuroinnin reittipisteeseen ja johtavan kolmen vuoden takuun.

Lowrance Ghost keulasähkömoottori 24/36V 47" rikiputkella

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 000-14937-001

Myymälässä: 0 kpl, toimitusaika-arvio 4-6 päivää Verkkokaupassa: Toimittajan varastossa. toimitusaika-arvio 4-6 päivää

Hinta: 3699,00 369900  €4099,00 € 409900

Rahtivapaa toimitus Postin, Matkahuollon tai DBSchenkerin noutopisteisiin.

Määrä: kpl

Luotettava
Olemme hyödyntäneet yli 60 vuoden kokemustamme innovoinnista ja veneilyelektroniikasta suunnitellessamme Lowrancen Ghost-keulamoottoria. Vuosikausia tutkittuamme keulamoottoreiden vikaantumisen syitä otimme tavoitteeksemme ylittää nykyiset standardit ja rakensimme Ghostin oman tiimimme voimin aivan alusta asti. Neljä vuotta ja 10,000 testituntia myöhemmin julkaisimme markkinoiden hiljaisimman, luotettavimman ja tehokkaimman keulamoottorin.
Huomasimme, että harjallisten moottoreiden ongelmat ja kaapeliohjattavien järjestelmien kaapeliviat olivat kaksi suurinta syytä keulamoottoreiden ongelmiin. Kumpikaan näistä ei aiheuta ongelmia Ghost-keulamoottorissa, jonka voimanpesänä toimii harjaton moottori, joka on käyntiääneltään hiljainen ja jossa ei ole kuluvia harjoja. Näin moottori on entistäkin luotettavampi ja käyttöiältään pidempi. Ghost-keulamoottorin elektroninen ohjaus antaa kalastajille saman tuntuman kuin kaapeliohjattavat järjestelmät ilman ajan mittaan kuluvia mekaanisia kaapeleita. Kalastajien turvana on alan paras Lowrancen kolmen vuoden takuu.

Hiljainen toiminta
Ghostin hiljainen käyntiääni saa sinut ihmettelemään, käykö se ollenkaan. Sen äärimmäisen hiljainen harjaton moottori vie sinut äänettömästi lähemmäs kuin koskaan, joten kalat eivät kuule tuloasi.

Uskomaton suorituskyky
Veneile pisteestä pisteeseen tai vaikkapa koko lahden poikki moottorilla, jossa on 25 % enemmän työntövoimaa kuin kilpailevissa malleissa. Lisäksi Ghostin harjaton moottori tuottaa 60 % paremman käyttöajan tehokkuuden, joten voit nauttia huippunopeuksista ja -kiihtyvyydestä tyhjentämättä akkua. Veneile iltamyöhään ja ota kaikki tehot irti – Ghost takaa pidemmät kalastusretket.

Pidä paikkasi
Ghostin tehokkaan ja tarkan ankkuroinnin ansiosta voit ankkuroida veneesi reittipisteeseen, nykyiseen sijaintiin tai mihin tahansa kartalla – tuuliolosuhteista riippumatta. Näin voit viettää enemmän aikaa vesillä kalastaen ilman huolta sijainnin säilyttämisestä. Jalan painalluksella voit helposti laskea tai nostaa matalan veden Power-Pole-ankkurin tai ankkuroida nykyiseen sijaintiisi käyttämällä Ghost-polkimeen integroituja pikakäyttönäppäimiä.

Täydellinen integrointi
Voit ohjata venettä, säätää nopeutta, määrittää reitin navigoinnin tai ankkuroida veneen nykyiseen sijaintiin kosketusta tukevilla HDS LIVE-, HDS Carbon- ja Elite Ti2 -näytöillä. Pro Team -kalastajamme pyysivät meitä rakentamaan keulamoottorin, jossa olisi täydellinen integrointivalmius – mukaan lukien poljin, jota voisi käyttää näytön käyttöliittymän jatkeena. Me kuuntelimme heidän toiveitaan ja suunnittelimme monipuolisen polkimen, jossa on helppokäyttöiset pikanäppäimet ankkuri- ja ohjaussuuntatiloille sekä ohjelmoitavat pikanäppäimet, joita voi käyttää reittipisteiden tallentamiseen ja matalan veden Power-Pole-ankkureiden hallintaan.

Lowrancen plug-and-play-kaikuluotain
Ghost-keulamoottorissa on vakiona eteenpäin luotaava HDI-anturi, joka toimii erittäin tehokkaasti Lowrancen CHIRP-luotaimen ja DownScan Imaging -kuvannuksen kanssa – ilman erillisiä asennuksia. Kalastajat, jotka haluavat äärimmäisen tarkkoja näkymiä veneen alta ja sivuilta, voivat lisätä lisävarusteena saatavan Active Imaging 3-in-1 -luotaimen, joka sisältää Lowrancen CHIRP-luotaimen, SideScan-kuvannuksen ja DownScan-kuvannuksen.

Elektroninen ohjaus
Välittömästi reagoiva ja sujuva elektroninen ohjaus antaa Ghost-keulamoottorin käyttäjälle tavanomaisen kaapeliohjattavan moottorin käyttötuntuman ilman ajan mittaan kuluvia fyysisiä kaapeleita.

Määritettävä poljin
Määritä Ghost-poljin omien mieltymystesi mukaiseksi ohjelmoitavien pikapainikkeiden ja kääntökytkimen avulla, jolla keulamoottoria voi käyttää polkimen molemmilta puolelta. Polkimessa on akun varaustason ilmaisin, pikanäppäimet ankkuri- ja ohjaussuuntatiloille sekä merkkivalot ja merkkiääni, jotka antavat palautetta tilan kytkemisestä. Ohjelmoimalla pikanäppäimiä saat nopeasti piirrettyä reittipisteen tai laskettua/nostettua matalan veden Power-Pole-ankkurin.

Häiriötön toiminta
Ghostin harjaton moottori on hiljaisempi kuin tavanomaiset harjalliset moottorit, minkä lisäksi se ei tuota lainkaan sähkömagneettista häiriötä ja takaa näin selkeimmät ja häiriöttömät luotainnäkymät kaikuluotainnäytössä.

Joustava asennus
Ghost-keulamoottori on suunniteltu toimimaan joko 24 tai 36 voltin järjestelmissä, joten se on yhteensopiva kaikenlaisten kokoonpanojen kanssa ja helposti yhdistettävissä akkujen ja latureiden tuleviin päivityksiin.

360 asteen irrotettava teline
360 asteen irrotettava teline vaimentaa iskuja ja mahdollistaa näin varren kääntymisen pois esteiden tieltä ja sen jälkeen varren asettumisen takaisin paikalleen iskun jälkeen. Integroitu vakaintanko vähentää veneen pompahtelua kovassa merenkäynnissä.

Helppo säilytys ja käyttöönotto
Ghost-keulamoottorissa on kaksitoiminen kaasujousi, joka helpottaa ja nopeuttaa moottorin säilytykseen siirtämistä ja käyttöönottamista. Käyttäjän ei tarvitse kohdistaa alempaa yksikköä ennen moottorin siirtämistä säilytykseen, sillä Ghost kohdistaa itsensä automaattisesti, kun se asetetaan tasaisesti ja tukevasti telineeseen.

Tärkeimmät toiminnot

 • Luotettava
 • Hiljainen toiminta
 • Paras huippunopeus
 • Täydellinen integrointi HDS LIVE-, HDS Carbon- ja Elite Ti2 -laitteiden kanssa
 • Elektroninen ohjaus
 • Lowrancen plug-and-play-kaikuluotain
 • Määritettävä poljin
 • Häiriötön toiminta
 • Joustava asennus
 • 360 asteen irrotettava teline
 • Helppo säilytys ja käyttöönotto
Tuotepakkauksen sisältö
 • Ghost 47 keulamoottori
 • HDI kaikuanturi Ghost moottoriin
 • Kaikuanturin sovitinkaapeli
 • Keulamoottorin kompassi TMC-1
 • NMEA2000 T-liitin
Takuuaika 3 vuotta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.