• LTC Promarine FM-radio Bluetooth yhteydellä, valkoinen
  • LTC Promarine FM-radio Bluetooth yhteydellä, valkoinen

Pyöreä vesitiivis radio, joka on erittäin helppoa asentaa 91 mm:n pyöreän asennusreiän ja IP67 vesitiiviyden ansiosta

LTC Promarine FM-radio Bluetooth yhteydellä, valkoinen

Tuotekoodi: 1110

Myymälässä

Hinta: 145,00 14500 199,00 € 19900
Määrä: kpl

Monipuoliset liitännät

  • AUX sisääntulo
  • USB liitäntä
  • Bluetooth musiikin toistamiseen vaikka matkapuhelimesta
  • Mahdollisuus liittää suoraan neljä 65 W kaiutinta
  • Linjaulostulo vahvistimelle
  • 1 pari RCA lähtöjä
Arvostele tämä tuote

28.11.2017 - veneilijä

Asennus kojelautaan "pistorasiaporalla" oli helpoin mahdollinen mitä integroidulle radiolle voi ajatella (siis jos din-paikkaa ei ole valmiiksi) Eli se on nyt siinänopealla intuitiolla asennettuna eikä siitä liiku. Mieti siis tarkkaan asennuspaikka!

Menuista pystyi valitsemaan low pass-filtterin takakanaville, joten muutin lennossa suunnitelmaa ja laitoin subbarit takakanaviin, koska sellaiset sattui olemaan valmiiksi nurkissa. Ne oli alunperin jäänyt hyödyntämättä, koska niissä ei ollut jakosuodinta, mistä ei nyt tässä tapauksessa ollut väliäkään.

Musiikkilähteenä on ollut yksinomaa iphone bluetoothin kautta, koska antenni on toistaiseksi asentamatta. Äänen laadussa en löydä moitetta enkä liioin määrässä. Ääni säilyy säröttömänä todella isolle äänenvoimakkuudelle.

Käytettävyys on pääsääntöisesti hyvä. Vaikka kappale soi iphonesta, niin tästä radiosta voi vaihtaa kappaletta ja kappaleen nimi näkyy radion näytössä! Ainoa pieni miinus tulee siitä, että bluetoothin kytkeytyminen ei aina mene ihan heittämällä. Siihen auttaa kun ronklaa radion hetkeksi pois päältä ja takaisin. Olen myös niksutellut puhelimen puolelta bluetoothin pois ja takaisin päälle. Selvittämättä on, kumman venkslaaminen lopulta auttaa. Painonapit on melko jäykät, mutta sen ymmärtää kun on kysymyksessä vesitiivis laite.

Käyttöliittymän useimmin käytetyt toiminnot on helppo omaksua ilman käyttöohjettakin. Ei ole mitään erityisiä "tämä täytyy hoksata ja muistaa"

Kesävieraat soitteli ajon aikana todella lujaa ja tulin koittaneeksi taulun kääntöpuolelta vahvistimen lämpötilaa. Ei ollut mitenkään erityisen polttavan kuuma vaikka tietenkin jonkinverran lämmin, joten en usko kenenkään tarvitsevan mitään erityistä järjestettyä ilmanvaihtoa sisäisen vahvistimen vuoksi. En myöskään jäänyt kaipaamaan lisävahvistinta, mikä on erityisen hyvä juttu veneessä, jonka sähköt pyrin pitämään mahdollisimman yksinkertaisena.

Taustavalaistuksen väriä ei taida voida vaihtaa. Nyt se on eri väriä kuin muu mittaritaulu.