• Ursuit Sea Horse Comfort 4-Tex
  • Ursuit Sea Horse Comfort 4-Tex
  • Ursuit Sea Horse Comfort 4-Tex
  • Ursuit Sea Horse Comfort 4-Tex

Sea Horse Comfort kuivapukuun on koottu pelastuspukujen kaikki hyvät ominaisuudet. Sen ergonomisuus on aivan omaa luokkaansa. Sea Horse Comfort on tarkoitettu monipuoliseen vesillä liikkumiseen.

Tiesitkö, että 5-asteisessa vedessä joudut hypotermiaan 5–15 minuutissa, koska vesi kylmentää ruumiinlämpöä 25 kertaa nopeammin ilmaan verrattuna?
Entä tiesitkö, että käyttämällä kuivapukua annat itsellesi aikaa selviytyä – useita tunteja.

Ursuit Sea Horse Comfort 4-Tex

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi:

TOIMITUSAIKA-ARVIO 3-4 VIIKKOA

Hinta: 1199,00 119900 1660,00 € 166000
Määrä: kpl

1-osainen Sea Horse Comfort on suunniteltu monipuoliseen vesillä liikkumiseen. Teleskooppivyötärön ansiosta Sea Horse Comfort istuu hyvin ja on päällä huomaamattoman miellyttävä ja kevyt.

Materiaali Sea Horse Comfort pelastuspuvussa on vesihöyryn läpäisevä ja samalla vesitiivis 4-tex. Sisäpuoliset 100% vesitiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu. Oikeisiin kohtiin sijoitetut heijastimet varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Heijastimet on valmistettu laivavarustedirektiivin mukaisesta ohuesta ja kestävästä heijastinnauhasta.

Polvi- ja takamusvahvikkeet estävät kulumista. PU-kuivaketju on sijoitettu oikealta lantiolta vasemmalle olkapäälle, mikä minimoi ketjun ergonomiset haitat istuttaessa ja liikuttaessa. Aquaseal-sepalusvetoketju vakiovarusteena. Sisäpuoliset olkaimet pitävät puvun housuosan ylhäällä samalla kun haaravyö pitää puvun takkiosan alhaalla. Teleskooppiratkaisun ansiosta housuosa ei “putoa" kuten yksiosaisissa haalareissa. Eripituiset henkilöt voivat käyttää samaa pukua ergonomisten ominaisuuksien heikentymättä. Lisäksi puvun mukana toimitetaan irrallinen neopreeninen lämpöhuppu ja käsineet, jotka suojaavat päätä ja käsiä kylmyydeltä. Puku toimitetaan kantokassissa.

Aquaseal sepalusvetoketju on puvussa vakiona.

Huom.
Kokojen mitat ovat kehonmittoja, ilman päällivaatteita. Puvun mitoituksessa on otettu huomioon alusasujen tilantarve.
Mitat ovat vakiopukujen mittoja. Mikäli nämä mitat eivät sovi, pyydä meiltä mittapukukaavake ja saat tarjouksen puvusta omilla mitoilla.

Toimitusaika
Toimitusajat Ursuit puvuissa saattavat vaihdella nopeastikin riippuen vuodenajasta. Nettisivuillamme ilmoittamamme toimitusaika on arvio toimitusajasta normaalitilanteessa.
Toimitusajan voi aina varmistaa myynnistämme soittamalla tai mailaamalla.

Takuuaika puvuilla on kaksi vuotta koskien valmistus- ja materiaalivirheitä.
Mansetit jne. ovat kuluvia osia, joita täytyy aika ajoin omakustanteisesti vaihdattaa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.